Звезда, ако прође Спартак, иде на Салцбург или Шкендију

Фудбалери Црвене звезде, уколико елиминишу Спартак из Трнаве, у плеј-офу за пласман у Лигу шампиона играће против победника дуела између аустријског Салцбурга и македонске Шкендије. У случају пораза од Спартака, црвено-бели би у плеј-офу за пласман у Лигу Европе, играли би против победника меча између Олимпије и Хелсинкија, одлучено је жребом у Ниону.

Први меч играо би се у Београду 21. или 22. августа, а реванш седам дана касније у Салцбургу или Скопљу.

Дуел са Спартаком игра се у уторак, 7. августа од 20:30 у Београду, док је реванш седам дана касније у Словачкој.

Звезда би елиминацијом Спартака, осим што би дошла у предворје Лиге шампиона, уједно и обезбедила учешће у групној фази Лиге Европе.

Фудбалери Звезде, уколико испадну у квалификацијама за Лигу шампиона од Спартака из Трнаве, у плеј-офу за пласман у Лигу Европе играће против победника меча између Олимпије и Хелсинкија, одлучено је жребом у НИону.

Звезда би у том случају у првом мечу 23. августа била гост, а у реваншу седам дана касније домаћин.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи