Пантић и Смиљанић: Реализација проблем, голови под хитно

Фудбалери Партизана Данило Пантић и Милан Смиљанић после ремија против Младости из Лучана (0:0) оценили су да је реализација проблем и да екипа под хитно мора почети да постиже голове.

"Имамо проблем са реализацијом, не знам шта се дешава, али лопта неће у гол", рекао је Пантић.

Он је додао да је после новог "кикса" у Суперлиги екипа под додатним притиском уочи меча против Нордсјаленда у квалификацијама за Лигу Европе.

"Нисмо остварили победу код куће и увек је непријатан осећај када се то дешава. Нисмо успели да дамо гол, поново из доста шанси, нападали смо током целе утакмице, али нисмо успели, сви смо незадовољни", казао је млади везиста црно-белих.

Повратник међу црно-беле искусни Смиљанић истакао је да је тим у дефанзиви изгледао сасвим добро, али да Партизан једноставно мора да игра нападачки и постиже голове.

"Морамо више шанси да стварамо, притискали смо противника, стварно смо дали све од себе и не могу да замерим ником на борбености и залагању. Партизан мора да игра нападачки и да постиже голове, поготово на свом стадиону. Публика то очекује, али реализација је била слаба", казао је Смиљанић.

Он је признао да је "повратнички деби" био емотиван.

"Емоције су овде пуно велике и жао ми је што мој повратнички деби после толико година није крунисан победом, али дешава се, није први пут. Нисмо лепо отворили сезону, али мислим да имамо квалитет да побољшамо игру. Против Нордсјеланда очекујем да прођемо даље, кључ је да већ у првом мечу у гостима постигнемо гол. Партизан увек иде на победу", закључио је Смиљанић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво