Радничком локални дерби, првенац Рада

Фудбалери нишког Радничког победили су на свом терену Динамо из Врања 2:0, док је Рад изненадио Војводину у Новом Саду 2:1 у претпоследњим утакмицама трећег кола Суперлиге Србије.

Тим Ненада Лалатовића оправдао је улогу фаворита у дербију "југа" и славио над Динамом головима Александра Станисављевића у 45. и Срђана Никодијевића из пенала у 78. минуту.

Са дна табеле, првенцем у сезони, побегао је Рад захваљући погоцима Ђорђа Денића у 41. и Николе Шипчића у 72, док је за домаћина Лазар Арсић погодио у 47. минуту са пенала.

Резултати утакмица 3. кола: Чукарички - Мачва 1:0, Вождовац - Црвена звезда 1:2, Напредак - Бачка 1:1, Радник - Земун 2:1, . Партизан - Младост 0:0, Раднички Ниш - Динамо Врање 2:0, Војводина - Рад 1:2.

Понедељак: Спартак Суботица - Пролетер Нови Сад (18 сати).

Табела: Црвена звезда 9 бодова, Чукарички 7, Раднички 6, Радник 6, Младост 5, Напредак 4, Партизан 4, Бачка 4, Спартак 3, Вождовац 3, Мачва 3, Пролетер 3, Рад 3, Земун 2, Војводина 2, Динамо 0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи