Модрић остаје у Реалу

Могући трансфер капитена хрватске фудбалске репрезентације и најбољег играча Светског првенства у Москви Луке Модрића узбуркао је медије у Хрватској, а последња у низу информација у је да вођа "ватрених" не жели из Реала у милански Интер.

"Не постоји случај Модрић. Нити он жели да оде, нити Реал Мадрид жели да оде. То је једна медијска глупост. Још једна у низу", преносе медији вест агенције Хина која позива на коментар једног од функционера Рела који је тражио анонимност.

Агенција преноси да је италијански спортски лист Коријере дело Спорт објавио како се Модрићеви заступници Владо Лемић и Предраг Мијатовић налазе у Милану.

Мадридски АС, међутим, наводи како "Лемић пуштањем вести о наводном интересу Интера покушава да притисне управу Реал Мадрида да Модрићу повећа плату", преноси Хина.

Истовремено, хрватски медији објавили су је како Интер "по сваку цену" намерава да доведе Модрића, те да је овај италијански клуб спреман хрватском капитену дати "већу годишњу плату од оне коју има у Реал Мадриду". Пренели су и тврдње италијинаског листа Коријере  дела Сера како "Интер мисли да би било довољно да Реалу исплате 15 милиона евра за једногодишњу позајмицу", а да онда додају још 25 милиона за откуп целог уговора.

Модрић је 2016. потписао уговор с Реалом до лета 2020. године, а пре Мундијала у Русији капитен "ватрених" је са Реал Мадридом трећи пут узастопце освојио Лигу шампиона, и уз то изабран у најбољи тим тог такмичења за прошлу сезону.

Агенција подсећа на Модрићеву изјаву крајем маја да не жели нигде из Реал Мадрида, и да у краљевском клубу жели да остане што дуже и да са Сантијаго Бернабеа оде у пензију.

Модрић је у дресу Реал Мадрида у 257 утакмица уписао 40 асистенција и постигао 13 голова.

"Буде ли му на крају заиста повећана плата, капитан хрватске репрезентације могао би се наћи у рангу Реаловог капитена Серхија Рамоса, а испод Герета Бејла, који је тренутно најплаћенији играч европског првака", оцењује хрватска агенција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи