Звезда на "крову", Младост долази у Хумску

Фудбалери Црвене звезде, након што су успешно пребродили задатак на евро-сцени, враћају се такмичењу у Суперлиги Србије и у 3. колу чека их дуел против Вождовца. Меч на "крову" игра се од 19.00 часова.

Звезда је лако избацила литванску Судуву у 2. колу квалификација за Лигу шампиона (укупно 5:0), а после Литваније игра на "крову" против Вождовца.

Изабраници Владана Милојевића, који увек наглашава, потпуно су фокусирани на дуел са Вождовцем, иако у уторак имају "меч сезоне" против Спартака из Трнаве.

Први пут ове сезоне у домаћем такмичењу Партизан игра у Хумској, а ривал у недељу је незгодна Младост после гостовања у Литванији и тешког пролаза против Тракаија (2:1) у квалификацијама за Лигу Европе.

Црно-бели желе да победом направе добар амбијент пред пут у Данску против Норсђеланда, посебно што већ заостају три бода за лидером Звездом.

Фудбалери Чукаричког победили су синоћ Мачву 1:0 (0:0) у првој утакмици трећег кола Суперлиге Србије. Једини гол на Бановом брду постигао је Борис Копитовић у 64. минуту.

Чукарички ће преноћити на првом месту са седам бодова, док Мачва остаје на три бода.

Распоред утакмица 3. кола:

Петак: Чукарички - Мачва 1:0.

Субота: Вождовац - Црвена звезда (19), Напредак - Бачка (20), Радник - Земун (20).

Недеља: Партизан - Младост (19), Раднички Ниш - Динамо Врање (20), Војводина - Рад (20).

Понедељак: Спартак Суботица - Пролетер Нови Сад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво