Крстичић: Не волимо да примимо гол

Фудбалери Црвене звезде Ненад Крстичић и Бранко Јовичић, након што су победили Судуву у Литванији, поручили су да их радује што ни шести пут ове сезоне нису примили гол.

Црвено-бели су укупним резултатом 5:0 елиминисали Судуву и изборили дуел са Спартаком из Трнаве у 3. колу квалификација за Лигу шампиона.

"То нам је циљ, није исто победити 2:0 или 2:1, не волимо да примимо гол. Договор је био да уђемо јако и не опуштамо, АПОЕЛ је овде примио три гола. Зато смо рано дали гол и после тога мирно играли", рекао је Крстичић новинарима у Маријампољу после утакмице.

Одлични везиста, асистент код гола Немање Радоњића, наглашава да је екипи порасло самопоуздање.

"Играмо све боље и боље, морамо да наставимо у истом ритму", рекао је Крстичић и додао да је главни циљ дупла-круна и да екипа мора превасходно да се фокусира на Вождовац, а тек онда на Спартак из Трнаве у борби за ЛШ.

Његов саиграч Бранко Јовичић истакао је да је кључ био у односу пре меча.

"Ушли смо у меч као да је било 0:0. Много смо олакшали посао раним голом, убрзо дали још један и све је било готово. Опет нисмо примили гол и надам се да ћемо наставити низ", каже он.

Јовичић са нестрпљењем чека меч са Спартаком из Трнаве.

"Нисмо пуни обраћали пажњу на противника, мислили смо само на Судуву. Спартак је озбиљна екипа, избацио је пољског шампиона и сигурно ће бити тешко. Спремићемо се на прави начин", закључио је неуморни везиста.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво