Смиљанић: Емоције јаке, циљеви дупла круна и Лига Европе

Повратник у ФК Партизан Милан Смиљанић каже да је узбуђен што ће опет носити црно-бели дрес и поручио да се циљеви знају - дупла круна и Лига Европе.

"Дошао сам трећи пут у клуб, емоције су јаке. Знамо који су приоритети, а то су и моја три циља - шампионска титула, Куп и Европа. Могу да помогнем искуством", рекао је Смиљанић на промоцији.

Смиљанић ће као и у другом мандату носити дрес са бројем 99.

Кад је реч о тренеру Мирославу Ђукићу, Смиљанић је рекао је да га добро познаје и да се нада да ће опет бити успешни као и прошли пут.

За Данила Пантића сматра да ће бити носилац игре црно-белих.

"О Пантићевим квалитетима не треба причати, мислим да ће он бити носилац игре и да око њега треба да се гради костур тима", истакао је Смиљанић.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев пожелео је добродошлицу Смиљанићу и оценио да ће искуством донети сигурност у игри.

"Надам се да ће и овај пут бити успешан као претходни. Он ће да нам донесе сигурност у игри. Својим искуством знаће како да води тим и може да нам донесе много, као и 2010. кад се у свим тактичким утакмицама показао на прави начин", рекао је Илиев.

Поручио је да је титула приоритет и да он први треба да оде уколико се шампионски трофеј не врати у Хумску.

Истовремено, Илиев је најавио је бар још једно појачање до краја прелазног рока.

"Надам се да ћемо успети да доведемо још једно појачање. Потребно нам је на бочним позицијама", закључио је спортски директор црно-белих.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи