Милојевић: Стрпљиво против Судуве

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да против Судуве очекује сличан дуел као против Спартакса и да ће зато поново захтевати стрпљење од играча.

"Очекује нас утакмица са противником који није направио изненађење против Апоела, без озбира на то што су му многи давали улогу аутсајдера. Тркачка су екипа, долазе из првенства, а ми ћемо се припремити на најбољи могући начин. Верујем да смо спремнији због три одигране утакмице", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Црвено-бели у мечевима са Спартаксом и врањским Динамом нису примили гол, а Милојевић се нада да ће одбрана сачувати мрежу и против литванског првака.

"Трудимо се да не примимо гол, а да дамо што више. То је филозофија свих... Имамо простора за напредак, мислим да можемо да будемо на много вишем нивоу. Биће слично као против Спартакса, иста су школа и тражим стрпљење, паметну и мудру игру. Велики је улог и тако ћемо се понашати", истакао је Звездин тренер.

Како је потврдио, од повреда су се опоравили Славољуб Срнић и Никола Стојиљковић, с тим да је питање колико су спремни физички.

"Срнић је јуче обавио први тренинг, има мали бол и улази у ритам, као и Стојиљковић. Видећемо како су спремни, очекује нас исцрпљујући меч", нада се тренер црвено-белих.

Према његовим речима, не постоји драма око доласка појачања у нападу.

"Нема саге, већ сам давао одговоре на такве ствари. Ради се на томе, трудимо се да не доведемо играча само 'ето тако'. Много је тешко, пуно ствари има, у питању су клубови, агенти и играчи и напорно радимо да донесемо праву одлуку", открива Милојевић.

Милојевић није желео да коментарише потенцијалног противника у 3. колу квалификација за Лигу шампиона – Легију или Спартак из Трнаве, поручивши да је сав фокус на Судуви.

Прва утакмица 2. кола квалификација за ЛШ између Црвене звезде и Судуве игра се у уторак од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи