Реми Чукаричког, победе Вождовца и Напретка

Фудбалери Чукаричког и Земуна одиграли су нерешено 1:1, док су победе од 1:0 забележили Напредак над Радом и Вождовац над Бачком у оквиру првог кола Суперлиге Србије.

Чукарички је на свом стадиону стекао предност у 25. минуту игре, када је Овусу био стрелац.

У другом полувремену Земун успева да дође до изједначења, голом Вељка Симића у 61. минуту.

До краја утакмице нису виђени голови, али јесте црвени картон који је зарадио играч Земуна Нјамчуловић.Вождовац је на "крову" дошао до победе над Бачком раним голом Јешића у четвртом минуту меча.

Истим резултатом славио је и Напредак над Радом, а једини стрелац у том мечу био је Вукановић са беле тачке у седмом минуту утакмице.

Прво коло Суперлиге Србије у недељу затварају утакмицама Спартак – Мачва од 17.00, Радник – Партизан од 19.00 и Раднички – Пролетер од 20.00 часова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво