Ђукић: Смиљанић близу, желимо да вратимо и титулу

Тренер Партизана Мирослав Ђукић, пред дуел са Радником у Сурдулици на старту Суперлиге, изјавио да су амбиције повратак шампионске титуле.

"Партизан је већ почео такмичарску сезону двомечом у квалификацијама за Лигу Европе. Идемо у Сурдулицу где нас очекује утакмица са Радником, агресивној екипи са новим тренером, биће тешко гостовање, али морамо да идемо на победу, како бисмо показали нашој публици да смо спремни за сезону у нашој лиги. Амбиције Партизана су да вратимо титулу шампиона Србије", рекао је Ђукић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Када је реч о спремности и ротацији играча, тренер црно-белих је рекао да ће спремно дочекати сутрашњи меч и да неће бити пуно ротација.

"Нећемо моћи да рачунамо у Сурдулици на Немању Николића и Бојана Остојића због повреде, сви остали су спремни. Сутра ће они бити далеко одморнији да прузе свој максимум. Против Рудара смо могли да ротирамо јер смо имали резултат. Сутра сигурно да неће бити пуно ротација, идемо са најбољим играцима јер нам требају три бода", казао је тренер црно-белих.

Ђукић је потврдио и да је Милан Смиљанић близу повратка у Партизан.

"Смиљанић је веома близу доласка, знам његове квалитете, радио сам са њим. Ради се о искусном играчу који може да нам донесе многе ствари, он је Партизаново дете", додао је Ђукић.

За летошње појачање Рикарда Гомеша рекао да је је комплетан нападач.

"Показао је да се ради о великом потенцијалу, добро иде у простор и на бочне лопте, заиста је комплетан играч", закључио је Ђукић.

Фудбалери Партизанa у недељу од 19 сати играју у Сурдулици против Радника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво