Лалатовић: Заслужен пролаз, Ниш заслужио спектакл

Тренер фудбалера Радничког Ненад Лалатовић изјавио је да је екипа заслужено у другом колу квалификација за Лигу Европе и да се радује наредном ривалу - Макабију или Ференцварошу.

"Заслужено смо прошли, две победе, 5:0, а могло је и убедљивије. Мислим да смо овде на Малти одиграли још боље него у Нишу, створили много шанси и већ у првом полувремену могли смо да дамо четири гола", рекао је Лалатовић Танјугу.

Када је у питању наредни ривал Лалатовић је рекао.

"Макаби или Ференцварош, ко год да буде немам проблем са тим. Раднички као клуб и Ниш као град су заслужили велике европске утакмице. Ја сам играо доста и немам разлога да се плашим, верујем апсолутно у своје играче, верујем у подршку навијача. Моји играчи морају да знају да се за такве утакмице живи, да верују у себе, то их ствара и прави јер за то сви ми живимо", поручио је Лалатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи