Ливерпул оборио рекорд, Алисон на "Енфилду"

Први голман репрезентације Бразила и доскорашњи чувар мреже Роме, Алисон Бекер, ново је појачање Ливерпула. Бразилац у Енглеску долази у трансферу вредном 72,5 милиона евра, што је рекорд у историји фудбала за довођење голмана.

Алисон у Ливерпул долази након феноменалне сезоне са Ромом, са којом је дошао до полуфинала Лиге шампиона, у којем је занимљиво испао управо од Ливерпула.

Бразилски голман је наступао за све националне селекције, а пре Роме бранио је на голу Интернационала.

У Рим је стигао 2016. године, да би само две године касније, у својој 25. години за чак 72,5 милиона евра прешао у редове Ливерпула.

Трансфер Алисона на Енфилд највећи је у историји фудбала за голмана, а занимљиво је да је претходни рекорд држао Ђанлуиђи Буфон, којег је Јувентус 2001. године платио 53 милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи