Партизан убедљив против Рудара, следи литвански Тракаи

Фудбалери Партизана савладали су Рудар из Пљеваља са 3:0 и са укупним резултатом 6:0 се пласирали у друго коло квалификација за Лигу Европе. Наредни противник је екипа литванског Тракаија, а први меч игра се следећег четвртка у Београду.

Фудбалери Партизана без превише муке пласирали су се у друго коло квалификација за Лигу Европе, пошто су и у реванш мечу савладали екипу Рудара са 3:0.

Црно-бели су већ у првој утакмици практично решили питање победника двомеча (3:0), али су озбиљно ушли у утакмицу на свом терену и показали да се налазе у доброј форми.

Данило Пантић, који је на вечерашњем мечу носио капитанску траку, постигао је први гол на мечу већ у 11. минуту, после уигране комбинације из корнера, да би Ожеговић у 44. минуту удвостручио предност домаћина.

Коначан резултат поставио је резервиста Рикардо Гомеш у 83. минуту.

Наредни ривал Партизана је литвански Тракаи, који изашао као бољи из двомеча са казахстанским Иртишем, а прва утакмица игра се следећег четвртка у Београду.

Овако је протекао меч у Београду: 

22.17 – Крај меча, Партизан је савладао Рудар са 3:0 и прошао у друго коло квалификација за Лигу Европе.

22.09 – ГОООЛ! Партизан води са 3:0, Гомеш је стрелац у 83. минуту. Само минут након што је нападач Партизана пропустио добру прилику, искупио се тако што је одлично заобишао једног чувара, након варке и другог да би левом ногом рутински савладао голмана гостију.

21.30 – Настављен је меч.

21.15 – Крај првог полувремена, Партизан води са 2:0 након првих 45 минута.

21.13 – ГОООЛ! Ожеговић дуплира предност Партизана у 44. минуту. Милетић је одузео лопту противнику и упутио центаршут ка нападачу Партизана, који главом шаље лопту и попут Пантића од стативу постиже гол.

20.40 – ГОООЛ! Партизан води од 11. минута, стрелац је Пантић. Добро одиграна акција из корнера, Сума је по земљи послао лопту на пенал, а тамо неометано Пантић шутира и од стативу шаље лопту у мрежу.

20.30 – Почео је меч на стадиону Партизана, главни судија меча је Италијан Данијеле Довери.

19.35 – Познат је и противник Партизана, уколико елиминише екипу Рудара. То је литвански Тракаи, који је после двомеча био бољи од казахстанског Иртиша из Павлодара. У првом мечу није било голова, док је у реваншу Тракаи у гостима славио победу од 1:0.

19.30 – Познати су састави за вечерашњи дуел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво