Луковић поново у Вождовцу

Фудбалер Андрија Луковић, члан омладинске репрезентације Србије која је 2013. године била првак Европе, вратио се из Црвене звезде у Вождовац и потписао трогодишњи уговор.

Луковић је прошле сезоне као позајмљен био први стрелац Вождовца са девет голова, а потом је напустио црвено-беле и вратио се на "кров".

"Већ сам био у Вождовцу и ништа ми није страно, знам о коликој величини клуба се ради. Желео сам само у Вождовац да дођем и да се вратим у клуб где се осећам као код куће. Било је и бољих финансијских понуда, али одабрао сам Вождовац, јер се врло добро знамо", рекао је Луковић за клупски сајт.

Луковић је каријеру почео у Раду, потом је прешао у ПСВ из Ајндховена и играо за млади тим, да би се пре две године вратио у српски фудбалер потписом за Звезду.

Овај 23-годишњи везиста донео је Србији трофеј шампиона Европе у омладинској конкуренцији голом у финалу против Француске (1:0) у Украјини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи