Зола се вратио у Челси као асистент Сарију

Италијан Ђанфранко Зола вратио се у Челси и именован је за помоћника новог менаџера Мауриција Сарија.

Бивши фудбалер лондонског клуба, где је провео седам година (1996 - 2003) и дао 80 голова, сада ће у стручном штабу помагати земљаку Сарију који је недавно дошао уместо још једног Италијана Антонија Контеа.

"Сјајна је ствар вратити се у Челси. Желим напоран рад, испред нас је велики изазов, али верујем да ћемо бити успешни. Даћу све од себе као што сам то радио као играч", рекао је Зола за клупски сајт.

Зола иза себе има тренерско искуство, водио је кадетску репрезентацију Италије, Вест Хем, Вотфорд, Каљари, катарски Ал-Араби, пре него што је у августу отишао са клупе енглеског друголигаша Бирмингема.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи