Тончев и Лалатовић: На победу и на Малти

Први човек нишког Радничког Ивица Тончев и тренер Ненад Лалатовић поручили су да нема опуштања и да очекују победу и на Малти против Гзире за потврду пласмана у 2. коло квалификација за Лигу Европе.

Нишлије су у првом мечу на Чаиру уписале убедљив тријумф 4:0.

"Пред нама је прва званична утакмица у Европи за Раднички после дуго времена, велика ствар за град Ниш и јужну Србију. То је за нас најбитније, да и аеродром "Цар Константин" доживи да фудбалери Радничког напусте Србију због међународног меча. Никада ништа није завршено док се не одигра други дуел, идемо као да је било 0:0 у Нишу, на победу и очекујемо је", рекао је Тончев новинарима у Нишу пред пут на Малту.

Тренер Лалатовић, такође, истиче да ништа није решено.

"Ништа није завршено, тек је одиграна прва утакмица. Као што смо ми победили 4:0 у фудбалу је све могуће, то сам пренео играчима. Даћемо све од себе да се у Ниш вратимо са још једном победом и квалификујемо у другу рунду квалификација за Лигу Европе", навео је он.

Реванш утакмица првог кола квалификација за Лигу Европе између Гзире и Радничког игра се у четвртак од 18 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи