Крстичић: Нисам помислио о одласку; Бен: Пролаз најбитнији

Фудбалери Црвене звезде Ненад Крстичић и Мухамед ел Фарду Бен, стрелци у победи над летонским Спартаксом (2:0), истакли су да су прошли тешку препреку и да је најважнији пласман у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.

Након ремија без голова у Риги, црвено-бели су у реваншу обезбедили другу рунду захваљујући головима Бена и Крстичића.

"Била је тешка утакмица, знали смо да ће бити тако. Спартакс није наиван противник, повукли су се и чекали су прилику из контре, али успели смо да их пробијемо, дамо гол и прођемо даље", рекао је Крстичић новинарима после утакмице.

Творац сјајног гола петом признаје да је срећан што се уписао у стрелце.

"Срећан сам због гола, али најбитније је да смо победили и да смо прошли даље. Сада треба да се одморимо и окренемо домаћем првенству. Чуо сам да је Судува прошла даље, али сада нам је у мислима Динамо из Врања, а после тога ћемо се окренути Литванцима", додао је Крстичић.

Како је нагласио, нема намеру да напусти Звезду у току квалификација, већ да избори пласман у Лигу шампиона.

"Ниједног тренутка нисам помислио о одласку, остао сам у овом дресу да увесељавам сјајну публику и да уђем у Лигу шампиона", изјавио је везиста Звезде.

Његов саиграч Бен каже да је остварена важна победа.

"Овакви мечеви могу да буду тешки, али најбитније је да идемо даље. Показали смо да смо доста бољи од Спартакса, покушавали смо и успели. Драго ми је што сам дао гол", рекао је Бен.

Екипу Владана Милојевића после старта Суперлиге против врањског Динама у уторак или среду чека први дуел са Судувом на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара