Барселонин рекордан приход од 914 милиона

Фудбалски клуб Барселона објавио је рекордан приход од чак 914 милиона евра у прошлој сезони.

Каталонци су у сезони у којој су освојили трофеј Примере и Купа краља остварили највећу зараду пре свега због трансфера Нејмара да Силве у Пари Сен Жермен за 222 милиона евра.

Уједно, направили су и две велике куповине – Усмана Дембелеа из Борусије Дортмунд за 105 милиона и Фелипеа Кутиња из Ливерпула за 150 милиона.

Са Ноу кампа предвиђају да ће 2021. године имати приход од чак милијарду евра, што је, како се одвијају, ствари "реално".

У новој сезони Барселона је већ потрошила 36 милиона евра за француског штопера Клемена Ленглеа из Севиље, као и још 40 милиона за бразилског везисту из Гремија Артура.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво