Марадона преузео Брест: Лукашенко да навија за нас

Легендарни аргентински фудбалер и тренер Дијего Армандо Марадона преузео је улоге директора и тренера белоруског Динамо Бреста. Аргентинац је дочекан овацијама у Белорусији, где је уговорио трогодишњу сарадњу.

Један од најбољих фудбалера у историји уговорио је трогодишњу сарадњу са Динамом у мају, а функције директора и тренера клуба преузео је после Светског првенства у Русији, где је више него емотивно бодрио Аргентину.

"Ел Пибе де Оро" је почетком године преузео, али убрзо и напустио Ал Фуџејру, клуб из Саудијске Арабије.

Легендарни фудбалер у својој 57. години преузима Белоруски Динамо Брест, а током своје тренерске каријере водио је још Расинг, Ал Васл и јуниорску и сениорску селекцију Аргентине.

Марадона у Белорусију долази у клуб који је дуже време у финансијским проблемима, али ће доћи до промене ситуације, пошто је инвеститор из Уједињених Арапских Емирата најавио улагања и изградњу новог стадиона.  

Марадона је одмах по доласку имао занимљивју изјаву везану за председника Белорусије.

"Хвала вам на поверењу и што сте мислили на мене. Желим да се сликам са Лукашенком, надам се да ће постати наш навијач. У Белорусији могу да живим без проблема", изјавио је Марадона.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво