Милојевић: Без Стојиљковића, али очекујем бољу игру

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да очекује право издање свог тима, много боље него у Летонији и победу над Спартаксом за пролаз у 2. коло квалификација за Лигу шампиона. У првом мечу у Риги није било голова.

"Играмо против противника који је првак државе, у такмичарском је ритму и то се видело. Пред нама је друго полувреме и очекујем да одиграмо добру утакмицу. Тренирали смо добро и спремни смо", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Због повреда у конкуренцији нису Никола Стојиљковић и Славољуб Срнић.

"Стојиљковић је обновио повреду, а Срнић тек почиње да диже ритам и ускоро ће бити у конкуренцији. Што се тиче Дејана Мелега, он је могао и прошли пут да игра, али је имао сличну повреду као Стојиљковић. У истом су статусу, нису имали ритам утакмица", забринут је Милојевић.

Тренер црвено-белих је признао да има дилему око стартног нападача, где су му на располагању Милан Павков и Дејан Јовељић, а и Мухамед Бен може да покрије ту позицију.

"Имам дилему, кубурили смо са штоперима, решили то питање, а сада имамо такву ситуацију у нападу. Ето, то је живот. Пешић је отишао и видећемо које решење ћемо изабрати", рекао је он, уз додатак да га не занима да ли ће се Спартакс и у Београду бранити.

Милојевић је објаснио тренутно стање у екипи, за коју каже да још није у ритму.

"Нисам био задовољан ритмом екипе, причао сам са играчима и има много разлога. Није у питању физичка припрема, већ ритам и потребно нам је неколико утакмица да се тим 'залауфа'. Треба време, свестан сам да га у фудбалу нема и морамо што пре да дођемо до жељеног циља", закључио је он.

Реванш меч између Црвене звезде и Спартакса игра се у уторак од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара