Бен: Навијачи и већи терен наша предност

Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен изјавио је да очекује велику подршку навијача у реваншу против Спартакса на путу до победе и другог кола квалификација за Лигу шампиона. Меч је на програму у уторак од 20.30 на стадиону „Рајко Митић“.

Звезда је у Летонији одиграла 0:0 и свака победа у реваншу води је даље.

"Имали смо шансе на првом мечу и свесни смо да ћемо у реваншу морати да се покаžлжемо у бољем светлу и да искористимо прилике које створимо. Знамо да у оваквој врсти утакмица мора да постигнемо погодак. Жао ми је што нисам искористио прилику у Риги. То је фудбал, даћемо све од себе да у реваншу будемо бољи. Подршка навијача нам много значи и позивам их да испуне трибине", рекао је Бен за клупски сајт.

Некадашњи нападач Олимпијакоса оценио је да очекује сличан меч у реваншу попут оног у Риги.

"Они ће доћи овде са циљем да не приме гол и да покушају да нас угрозе из контранапада. Не очекујем много другачију утакмицу што се тиче нашег противника од оног што смо видели у Летонији. Наша предност је што се сада игра у Београду, на нашем терену који одличлчно познајемо и који је већи и бољи за игру", поручио је Бен.

Утакмица између Црвене звезде и Спартакса игра се у уторак од 20.30 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво