Милојевић: Ово није Звезда коју сањам, бићемо бољи

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић признао је да његов тим није био на свом нивоу у ремију против Спартакса (0:0) у Риги, али да верује да ће у реваншу одиграти знатно боље како би се пласирао у 2. коло квалификација за Лигу шампиона.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су данас нерешено 0:0 у Риги против Спартакса, у првој утакмици 1. кола квалификација за Лигу шампиона.

"Завршено је прво полувреме, имамо реванш у Београду. Био нам је план да победимо, имали смо доста шанси, противник се бранио и сем оне грешке у финишу нису припретили. Желели смо лак и брз гол који би нам донео мирнију ситуацију, али нисмо успели. Идемо даље", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Риги после утакмице.

Он је додао да екипа мора да буде боља у дуелу у Београду.

"Видело се и по другим резултатима у квалификацијама о каквим екипама се ради (победа Судуве над АПОЕЛ-ом 3:1 прим. аут). Стартакс је првак своје земље, има квалитет и тежак су противник", казао је Милојевић.

Према његовим речима, екипа још није уиграна и тек је изашла из припремног периода.

"Не могу да кажем да нисам задовољан, али ни да сам презадовољан. Ово није Звезда коју хоћу и сањам. Не бих да причам о детаљима, али поправићемо их. Долазимо из припремног периода, нисмо одиграли комплетни ниједну утакмицу, Радоњић и Родић су били одсутни, ту је Ебесилио коме смо дали минутажи, а нисмо ни очекивали да ће Стојиљковић рано да изађе... Очекујем много већу страст за победом", рекао је он.

Милојевић је прокоментарисао и повреду појачања Николе Стојиљковића који је морао да напусти терен у 17. минуту, наводећи да је обновио повреду и да ће се видети каква је ситуација.

Новинари су констатовали да је Милојевић у неколико ситуација био љут на своје играче.

"Темпераментнији сам, понеле су ме емоције и има доста разлога за реакцију. Радили смо доста ствари које нам на утакмици нису пошле за ногом и онако како смо требали. Са једним или два гола причали бисмо другачију причу", закључио је тренер Звезде.

Његов колега Александар Гришин био је задовољан резултатом и поручио да је реми одличан.

"Знали смо колико је Звезда велики тим, бранили смо се и играли на контру. Дали смо им посед, а на крају смо могли и да дамо гол", навео је Гришин.

Реванш меч игра се следећег уторка на стадиону "Рајко Митић" од 20.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво