Марота: "Операција Роналдо" почела доласком Кансела

Генерални менаџер Јувентуса Ђузепе Марота изјавио је да је веома срећан због доласка Кристијана Роналда и открио да је "операција" почела када су склопили договор са Жоаом Канселом из Валенсије и његовим агентом Хорхеом Мендесом.

''Веома сам срећан због довођења Кристијана Роналда. Све је почело када смо завршавали трансфер Кансела, односно договарали се са његовим менаџером Мендесом, који је и Кристијанов. Када смо склопили тај посао, почео сам да се распитујем за Кристијана. Сада смо реализовали и његов трансфер'', изјавио је Марота за италијанске медије.

Како је рекао, велику захвалност за довођење најбољег фудбалера света дугује комплетној управи Јувентуса.

''Морам овом приликом да се захвалим свима у клубу јер смо заједничким снагама успели да обавимо велики посао. Кристијано ми је рекао да је веома срећан, јер долази у један од највећих клубова на свету. Такође, већ је изабрао кућу у којој ће живети. Пентхаус у самом центру Торина'', додао је Марота.

Кристијано Роналдо прешао је у Јувентус из Реал Мадрида у трансферу вредном 105 милиона евра.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво