Дегенек и Стојиљковић: Не смемо да потценимо Спартакс

Нови фудбалери Црвене звезде Милош Дегенек и Никола Стојиљковић изјавили су да очекују позитиван резултат против Спартакса у првом мечу квалификација за Лигу шампиона, али да екипа никако не буи смела да потцени Летонце.

"Очекујем од екипе да ће дати максимум, сви смо спремни за утакмицу и очекујемо победу. Гледали смо их и не треба никога потценити, добра су екипа, али мислим да смо ми квалитетнији и да ће то бити основна разлика. Осећам се добро, лепо су ме примили саиграчи и спреман сам", рекао је Дегенек новинарима на аеродрому "Никола Тесла".

Стојиљковић је такође уверен да ће Звезда сутра бити на нивоу, али и да ће константно напредовати.

"Очекујем да остваримо позитиван резултат и да реванш утакмицу на нашем стадиону дочекамо у добром расположењу. Гледали смо их јуче, мислим да је то добра екипа, чврста и да морамо да будемо максимално опрезни и да уђемо потпуно фокусирани. Очекујем да се још боље уиграмо за све оно што нас чека у сезони. Одлично се осећам, спреман сам, имао сам мали проблем са задњом ложом, нисам тренирао, али сада сам спреман", поручио је Стојиљковић.

Утакмица између Спартакса и Црвене звезде игра се у среду од 18 сати на стадиону Сконта у Риги.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи