Звезда профитирала на најбољем стрелцу, Пешић у Арабији

Најбољи стрелац Црвене звезде прошле сезоне, Александар Пешић, каријеру ће наставити у Саудијској Арабији и клубу Ел Итихад, у који је из редова српског шампиона прешао за 4,2 милиона евра.

Пешић је у Звезди провео само годину дана, пошто је за 750.000 евра дошао из редова француског Тулуза.

Српски нападач био је најбољи стрелац Црвене звезде са 29 голова у свим такмичењима и најбољи стрелац Суперлиге Србије са 25 голова.

Пешић је био један од најзаслужнијих за освајање домаћег првенства, али и успеха у Европи.

Каријеру наставља у Ел Итихаду из Саудијске Арабије, који ће трансфер суму од 4,2 милиона евра Звезди платити у две рате.

Пешић је током каријере носио дрес нишког Радничког, грчког ОФИ-ја, молдавског Шерифа, Јагодине, италијанске Аталанте и француског Тулуза, пре него што је наступао за Звезду. 

Као замену за првог нападача, Црвена звезда је током прелазног рока довела некадашњег центарфора Чукаричког, Браге и Кајзериспора Николу Стојиљковића.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи