ПСЖ хоће нови рекорд, 270 милиона за Кутиња!?

Француски шампион Пари Сен Жермен послао је понуду Барселони за бразилског фудбалера Фелипеа Кутиња тешку чак 270 милиона евра са намером да поново сруши рекордан трансфер, преноси каталонски Мундо Депортиво.

Парижани желе да другу годину заредом доведу звезду Барселоне и издвоје рекордан новац, после Нејмара да Силве (222 милиона), и већ су почели преговоре око могућег преласка Кутиња.

Кутињо је у јануару стигао на Ноу Камп из Ливерпула за 150 милиона евра, уз откупну клаузулу од 400 милиона и велико је питање да ли је Барселона спремна да га се одрекне.

ПСЖ је у доброј позицији јер је пред УЕФА успео да среди папире око финансијског-фер плеја продајом појединих играча, па сада поново може да се окрене новим трансферима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво