Пасторе из ПСЖ-а у Рому за 20 милиона

Аргентински фудбалер Хавијер Пасторе прећи ће у Рому из Пари Сен Жермена за 20 милиона евра чим прође лекарске прегледе.

Везни играч допутовао је у Рим како би озваничио повратак у Италију, где је раније наступао за Палермо одакле је 2011. године обезбедио трансфер у ПСЖ за 40 милиона евра.

Пасторе није имао запажену улогу у тиму прошле сезоне, као и ранијих, што је допринело да се не нађе на списку Аргентине за Мундијал па ће каријеру покусати да оживи на Апенинима.

Пасторе је чак осмо појачање Роме за нову сезону, после двојца Интера Давидеа Сантона и Николе Заниолија, Ивана Маркана (Порто), Анта Ћорића (Динамо Загреб), Џастина Клајверта (Ајакс), Брајана Кристантеа (Аталанта) и Антонија Мирантеа (Болоња).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи