Тончев и Лалатовић: Задовољни смо, празник у Нишу 12. јула

Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев и тренер Ненад Лалатовић изјавили су да су задовољни жребом за прво коло квалификација за Лигу Европе и позвали навијаче да пруже подршку у највећој могућој мери.

Нишлије ће 12. јула дочекати победника меча Санта Хулија (Андора) - Гзира (Малта), док је реванш на програму седам дана касније.

"Сигуран сам да ће Раднички дати све од себе да дође до другог кола квалификација за Лигу Европе. Почеле су интензивне припреме тима за европско такмичење, тако да очекујем да дамо максимум. Овом приликом бих позвао све навијаче Радничког да 12. јула дају максималну подршку нашем клубу на Чаиру у историјској утакмици", рекао је Тончев, који је присуствовао жребу у Ниону, за клупски сајт.

Са друге стране, жреб је испратио у аутобусу, пошто је екипа данас кренула на главни део припрема у словеначке Терме Чатеж.

"С обзиром на то ко су нам били остали могући ривали, могу да кажем да смо добро прошли на жребу, мада треба бити опрезан јер ми немамо право никоме да претимо. Драго ми је што ће се прва утакмица играти на нашем терену и заиста очекујем да 12. јула у Нишу буде празник фудбала. Раднички је велики клуб и мислим да заслужује да прође ово први коло.

Наравно, да би га прошли мораћемо жестоко да радимо у Словенији и спремни дочекамо те мечеве. У сезону улазимо са новом екипом, а пред нама је довољно времена да се добро уиграмо и дочекамо први такмичарски меч у најбољем могућем светлу", изјавио је Лалатовић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара