Милојевић: Идемо корак по корак, фокус на моју екипу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић после данашњег жреба за квалификације Лиге шампиона изјавио је да поштује све екипе, али да је фокус увек на његовом тиму.

Звезда ће у првом колу квалификација играти против летонског Спартакса, док би ривал у другом колу требало да буде бољи из двомеча између Апоела са Кипра и литванске Судуве.

"Нисам имао неких посебних жеља пред жреб, можда као и сваке године што кажем, избегавање далеких путовања и неких земаља где температуре нису повољне за фудбал у летњем периоду. Поштујемо све екипе, јер чим су прваци својих земаља, значи да имају квалитет. Али пре свега размишљам о својој екипи и о томе да се ми добро припремимо, уз велики респект према противнику", рекао је Милојевић за клупски сајт.

Летонци су већ одиграли 11 утакмица у шампионату који је почео у марту.

"Јесте предност за њих то што су у такмичарском ритму, али, с друге стране, не можемо на такав начин да размишљамо. И ми ћемо имати до те утакмице четири провере у Аустрији и надам се да ћемо са те стране бити апсолутно спремни", истакао је тренер Црвене звезде.

У другом колу, уколико успешно преброди прво, Црвену звезду чека пут поново у Литванију или на Кипар.

"Од тренутка када сам угледао овај пар на екрану, имао сам осећај да ћемо њих извући, то сам и рекао људима око себе. Не бих се бавио оценама, већ сам рекао да су све екипе добре и да ћемо за сваку морати да се озбиљно припремимо. Ићи ћемо корак по корак, најпре ћемо све мисли усмерити на Спартакс", поручио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи