И Барселона жели Сергеја

Барселона је последњи клуб у низу који жели српског фудбалског репрезентивца из Лација Сергеја Милинковић-Савића.

Барселона се до сада "стидљиво" спомињала, али очигледно да је одлична партија Сергеја у победи Србије над Костариком (1:0) на Мундијалу натерала челнике да озбиљније уђу у причу око трансфера, пише Спорт Медијасет.

До сада су се спомињали Јувентус, Манчестер јунајтед, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, а сада се умешала и Барселона, што може само да подигне ионако високу цену за српског аса.

Лацио се 23-годишњег фудбалера неће одрећи за мање од 110 милиона евра, а спекулише се и да је обештећење још веће, посебно јер је Реал спреман да плати доста више.

Милинковић-Савић, као и у клупској сезони, показао да је остао у доброј форми и за Светско првенство у Русији, где Србију очекују мечеви против Швајцарске и Бразила у Е групи, што је нова прилика да одушеви бројне скауте нанајвећој позорници.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво