Судија Обрадовић по изласку из затвора: Видео сам пенал...

Српски фудбалски судија Срђан Обрадовић, по изласку из притвора, изјавио је да је у току меча Спартак – Раднички био уверен да је донео праву одлуку када је свирао пенал за екипу из Суботице.

Обрадовић је у затвору био скоро месец дана јер је, према оптужби, извршио кривично дело злоупотребе службеног положаја фаворизујући Спартак на мечу против нишког Радничког у борби за Европу, када је свирао непостојећи пенал од укупно два за домаћи тим, а сада ће се бранити са слободе према одлуци Вишег суда у Новом Саду.

"У том тренутку ја сам видео пенал и зато сам свирао казнени ударац. На месту на ком сам стајао, видео сам да је рука играча била спуштена. Зато сам мислио да је било играње руком и латио се пиштаљке", рекао је Обрадовић у изјави за Вечерње новости.

Арбитар из Јагодине поручио је да је у том тренутку "видео играње руком", али да је погрешио и то образложио речима "ко ради, тај и греши".

Обрадовић је и раније имао великих грешака на утакмицама Суперлиге, међу којима је најпознатија она из 153. вечитог дербија, када је признао гол Црвеној звезди након што је Џон Руиз асистирао "из аута" за гол.

После грешке 13. маја у Суботици, реаговао је и први човек Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза и упутио захтев Судијској комисији да се Обрадовић драстично казни и скине са листе судија.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво