Терзић: Стиже Стојиљковић, а фокус на Лиги шампиона

Фудбалски клуб Црвена звезда, после Дејана Мелега, довешће и нападача Николу Стоиљковића, потврдио је данас генерални директор Звездан Терзић. Према његовим речима, Стоиљковић би већ сутра могао да задужи опрему шампиона Србије и постане треће појачање овог лета, уз Душана Јованчића.

"Данас завршавамо све око Стоиљковића, очекујем га сутра на тренингу", поручио је Терзић новинарима на почетку припрема.

Он је додао да је у новој сезони главни циљ одбрана титуле, али и останак на међународној сцени што дуже.

"Очекивања су иста у овој сезони, шампионска титула као приоритет, и што даље у Европи. Као професионалци у обавези смо да нападнемо Лигу шампиона, то смо пренели играчима, иако бих лично био задовољан и да поновимо исти успех у Лиги Европе. Ипак, фокусирани смо на Лигу шампиона", рекао је генерални директор клуба.

Терзић је најавио да ће ускоро доћи замена за Дамијана Ле Талека.

"Неће бити великих одлазака и долазака овог лета. Жао ми је због одласка Ле Талека, али очекујем ускоро његову замену. У плану су два или три играча, сличних и чак можда већег квалитета", навео је он.

Црвено-бели ће у Београду радити до четвртка, потом иду на Златибор до 21. јуна, а два дана касније у аустријски Виндишгарстен где ће се спремати до 3. јула, после чега следи почетак надметање у квалификацијама за Лигу шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво