Звездин новајлија Јованчић: Да успешно заменим Доналда

Нови фудбалер Црвене звезде Душан Јованчић рекао је да је дуго чекао тренутак да обуче црвено-бели дрес и поручио да ће бити права замена за Мичела Доналда.

Досадашњи капитен Војводине потписао је уговор на две плус једну сезону, а у Звезди ће носити исти број на дресу – 29.

"Звезда је за мене била први избор и када сам почео да преговарам нисам имао дилему. На Црвеном крсту сам одрастао, навијао сам за Црвену звезду као клинац и била ми је жеља да дођем овамо. Пут до Звезде био је дуг, али задовољан сам што сам на крају стигао. Свестан сам да се овде рачунају само победе и да је присутна одређена доза притиска, али верујем да ћу моћи да се изборим са тиме", рекао је Јованчић на промоцији на стадиону "Рајко Митић".

Он је додао да је уверен да ће достојно заменити Мичела Доналда.

"Сезона Црвене звезде била је најбоља у протеклих неколико година, очекивања су сада још већа, али надам се да ћемо успети да их оправдамо. Неће бити лако, али на нама је да покажемо да смо дорасли задатку. Доналд је играо одлично и велика је одговорност када дођете као његова замена, али покушаћу да га заменим на најбољи могући начин", поручио је Јованчић.

Јованчића је представио спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

"Велико ми је задовољство што смо довели Душана Јованчића. Био је наша жеља још зимус, трансфер се тада није остварио јер нам се нису ослободила места у везном реду како смо мислили да хоће. Овог прелазног рока то се десило. Душан је рођен 1990. године, играо је за Борац и Војводину, а прве кораке направио је у Обилићу. Зна да игра фудбал, а оно што је најважније и што Владану Милојевићу највише значи – дисциплинован је и може много да трчи. Верујем да ће у Црвеној звезди наставити да се развија како треба и да ће допринети резултатима Црвене звезде наредне сезоне", рекао је Мркела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи