Челси преговара са Јокановићем?

Славиша Јокановић, после великог успеха са тимом Фулама, налази се на мети лондонског Челсија, тако бар тврди познати новинар Ђанлука ди Марцио.

Након увођења Фулама у Премијер лигу, Славиша Јокановић постао је веома популаран на Острву, а Челси увелику тражи замену за Антонија Контеа, који додуше и даље има важећи уговор са "плавцима".

Добро обавештени новинар Ђанлука ди Марцио објавио је да је већ одржан један састанак руководства клуба са српским менаџером, као и да се ускоро очекује још један.

Као недостаци српског стручњака наводи се да никада није водио тим у Премијер лиги, иако је две екипе довео до елитног енглеског друштва (Вотфорд и Фулам).

Ипак, предности Јокановића су што је бивши играч Челсија, добро се служи руским језиком, што посебно цени Роман Абрамович, као и чињеница да његове екипе играју за око леп фудбал.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво