Ђукић се извинио Вучелићу, остаје тренер Партизана

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић извинио се руководству клуба, са председником Милорадом Вучелићем на челу, и изразио жаљење због својих коментара у средствима јавног информисања.

У просторијама ФК Партизан, данас је одржан састанак чланова Одбора за хитна питања са спортским директором Ивицом Илиевом, првим тренером Мирославом Ђукићем и његовим првим помоћником Гораном Пандуровићем.

"Полазећи од поштовања свих институција ФК Партизан, жеље да наш клуб буде достојан своје традиције, а они који му служе, носиоци и настављачи његове славе и успеха, сви присутни су изразили уверење да су органско јединство и међсобно уважавање суштински елемент сваке, а посебно спортске сарадње. У том смислу, услед погрешне перцепције одређених токова у ФК Партизан, а свестан начела поделе надлежности, клупских дужности и дисциплине, први тренер је изразио жаљење и извињење председнику клуба Милораду Вучелићу и члановима Управног одбора услед непримерених изјава датих у средствима јавног информисања", наводи се у саопштењу Партизана.

У саопштењу се наводи да је Одбор за хитна питања истакао неопходну потребу за настављањем добре праксе одржавања аутономије рада спортског, управног и административног сектора и тесне сарадње уз свесрдно поштовање и рад на унапређењу свих сегмената ФК Партизан.

Ово тело је и истакло наду у још боље заједничке спортске резултате у будућности, чиме је отклоњена дилема да ће Ђукић и наредне сезоне водити Партизан.

"Изражавајући потпуно јединство Управног одбора и спортског сектора Клуба, уз жељу да у будућности све Партизанове снаге само јачају и сабирају се, Одбор за хитна питања, са председником Клуба на челу, истиче наду у још боље заједничке спортске резултате у будућности", пише у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи