"Стара дама" даје Интеру Игуаина и 50 милиона за Икардија

Шампион Италије Јувентус понудио је великом ривалу Интеру Гонзала Игуаина и 50 милиона евра за сународника Маура Икардија, преноси Коријере дела Сера.

Јувентус је спреман да се одрекне најскупље плаћеног фудбалера икад у Серији А (90 милиона евра за трансфер Наполију) у замену за првог стрелца лиге и нападача који је познат по томе што редовно тресе мреже торинском клубу.

Икарди је, играјући за Сампдорију и Интер, постигао осам голова на 12 утакмица против Јувентуса и на најбољи начин се препоручио "Старој дами".

Исти извор наводи да је Интер започео преговоре, дозволу за трансфер дала је и супруга и агент Икардија Ванда Нара, па би све могло ускоро да се заврши.

Уколико се посао склопи, два клуба направила би направила први посао још од 1976. године када су Пјетро Анастаси и Роберто Бонисења заменили дресове.

Остаје само проблем како ће реаговати навијачи из Милана и Торина који су пре четири године отказали трампу Фреди Гуарин - Мирко Вучинић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво