Вазура: Ђукић остаје тренер Партизана

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић остаће на тој функцији и у наредној сезони, потврдио је Танјугу генерални директор црно-белих Милош Вазура.

Вазура је демантовао писање појединих медија да је Ђукић смењен на данашњем састанку Управног одбора.

"Управни одбор добио је анализу спортског сектора и за сада Ђукић остаје. Није се гласало о његовом поверењу, Ђукић је тренер Партизана и има уговор још годину дана", рекао је Вазура Танјугу.

Ђукић је у тек завршеној сезони освојио Куп Србије, изборио је и пролеће у Лиги Европе и имао 17 бодова заостатка за новим прваком Црвеном звездом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво