Салах и Мундијал – има наде, али...

Степен озбиљности повреде Мохамеда Салаха и даље није баш најјаснији – менаџер Ливерпула Јирген Клоп рекао је да ће он највероватније пропустити Светско првенство у Русији, али доктор репрезентације Египта поручује да би Салах ипак могао да буде спреман за то такмичење.

Египатски ас повредио је раме у дуелу са капитеном Реала Серхиом Рамосом у финалу Лиге шампиона у Кијеву, због чега је изашао из игре после пола сата и сада му предстоји пауза.

"Ситуација са повредом изгледа јако лоше, то је шок за цео тим. Сада влада неизвесност за СП, невероватно... Повреда је озбиљна", рекао је Клоп за БТ спорт.

Међутим, позитивније прогнозе стижу од лекара египатске репрезентације.

Наиме, Фудбалска асоцијација Египта огласила се преко друштвених мрежа и пренела поруку тимског лекара који се одмах телефонски чуо са Мохамедом Салахом и чуо, бар тако он каже, нешто боље вести које дају наду да би могао да наступи на Светском првенству...

Наводи се да ће Салах играти на светском првенству, али је можда прерано говорити о томе јер рендгенски снимци не могу да покажу баш све - попут повреда лигамената.

Салах је у тек завршеној сезони постигао чак 46 голова за екипу са Енфилда и одличну форму хтео је да потврди на Мундијалу.

Његово евентуално одсуство било би огроман хендикеп за репрезентацију Египта, која се налази у А групи заједно са домаћином Русијом, Уругвајем и Саудијском Арабијом.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво