Лажна дојава о бомби у метроу у Кијеву

Лажна дојава о бомби у метроу на кратко прекинула карневалску атмосферу у Кијеву. Станице Дњепра, Хидропарка, Ливобережна, Арсенална и Хероја Дњепра су биле на кратко затворене. После провере полиције метро саобраћај је нормализован.

Пет станица у метро систему Кијева на пкратко су биле затворене након лажне дојаве о бомби. Полиција је евакуисала ове станице. После провере све санице су понов отворене.

"Анонимни позив тврдио је да постоје бомбе на станицама Дњепро, Хидропарк, Ливобережна, Арсенална и Хероја Дњепра", наводи се на фејсбук страници метро система, након првих извештаја агенције "Интерфак".

"После провере, станице су поново отворене и саобраћај се одвија нормално. Ситуација на олимпијском стадиону је нормална уз присуство полиције", наводи агенција „Интерфак".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи