Тери не жели против Челсија

Капитен Астон Виле Џон Тери највероватније ће остати у овом клубу и наредне сезоне уколико избори пласман у Премијер лигу, али инсистира да у нови уговор убаци клаузулу према којој не би могао да игра против Челсија, преноси енглеси "Сан".

Тери је прошлог лета напустио Челси после 17 година и прешао у Вилу и дао велики допринос ка финалу плеј-офа за пласман у Премијер лигу, који се игра у суботу против Фулама.

Уколико успе да на Вемблију савлада екипу српског двојца Славише Јокановића - Александра Митровића, Тери ће се после годину дана играња у Чемпионшипу вратити у најјачу лигу на свету, али са намером да не игра против клуба у којем је освојио по пет Премијер лига и ФА купова, три Лига Купа, два Комјунити шилда и по једну Лигу шампиона и Лигу Европе.

Ветеран који је 78 пута репрезентативац Енглеске остаће упамћен и по промашају у пенал серији против Манчестер Јунајтеда у финалу Лиге шампиона 2008. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи