Срна напустио Шахтјор и потписао за ПАОК

Хрватски фудбалер Даријо Срна после 15 година напустио је Шахтјор и прешао у солунски ПАОК, потврдио је спортски директор Лубош Михел.

Дугогодишњи капитен Шахјтора у 36. години потписао је уговор на једну сезону, са опцијом за још једну, уз плату од 500.000 евра.

Срна се тренутно налази под суспензијом због коришћења недозвољених средстава, али од 22. августа поново ће стећи право да игра.

Срна је фудбалер са највише наступа у историји Шахтјора - 536, освојио је чак десет титула шампиона Украјине и Уефа куп и веровало се да ће у том клубу завршити каријеру и касније преузети неку од функција, пре него што је све изненадио одласком у Грчку.

У том периоду неколико пута одбијао је понуде европских великана, интересовали су се Барселона и Челси, али је хтео да остане у Шахтјору све до сада.

Бивши десни бек сплитског Хајдука рекордер је по броју мечева и за репрезентацију Хрватске са 134.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се