Инијеста у "Земљи излазећег сунца", потписао за Кобе

Досадашњи капитен фудбалера Барселоне Андрес Инијеста одлучио је да каријеру настави у Јапану у екипи Висел Кобеа, са којим је потписао уговор.

Шпански 34-годишњи ветеран отпутовао је у Јапан и на свом Твитер налогу потврдио да "иде ка новој кући".

Промоција фудбалера, који је одиграо чак 674 утакмице са великана са Ноу Кампа, одржана је јутрос у Јапану, први човек компаније "Ракутен", која је одиграла велику улогу у довођење Инијесте Хироши Микитани том прилком је истакао:

"Уверен сам да ће филозофија Инијесте, лидерство и ДНК бити сјајна инспирација, не само за Висел Кобе, већ и за цело јапанско фудбалско друштво". 

Инијеста је дуго размишљао где да направи нови корак у каријеру, спомињао се Манчестер Сити, клубови из Кине и Аустралије, али је преломио да је за њега најбоље да оде у Јапан.

Инијеста је са Барселоном и Шпанијом обележио деценију и по, освојио је све што се може освојити и сад ће бити део репрезентације на Мундијалу у Русији.

У новом клубу придружиће се бившем истакнутом немачком репрезентативцу Лукасу Подолском.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво