Куп: Партизан за трећи трофеј у низу, Младост хоће први

Фудбалери Партизана вечерас против Младости у Сурдулици јуре трећи узастопни трофеј Купа Србије, за разлику од Лучанаца, који први пут учествују у финалу. Финале Купа игра се од 19 часова.

Сурдулица је премијерно домаћин главне утакмице у најмасовнијем такмичењу, а навијачи су одавно покуповали све карте како би на делу видели један од два потенцијално историјска резултата.

Црно-бели имају прилику да спасу сезону освајањем пехара, фаворити су против Младости, али питају се и изабраници Ненада Миловановића.

"Пред нама је историјска утакмица, Младост никада није била у финалу Купа и направљен је велики успех. Верујем да ћемо се показати у правом светлу и играти и преко својих могућности", рекао је Миловановић у најави меча.

С друге стране, тренер Партизана Мирослав Ђукић каже да би пехар учинио сезону на крају успешном.

"Свесни смо важности утакмице. Улазимо амбициозно јер бисмо победом заокружили успешну сезону. Неће бити лако, очекује нас тежак посао, али покушаћемо да освојимо Куп. Имамо шансу да турбулентну сезону учинимо успешном", поручио је Ђукић.

Финале Купа Србије Партизан – Младост игра се вечерас од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи