Свађа старих пријатеља, Ливерпула и Менхенгладбаха

Вишедеценијско пријатељство Ливерпула и Борусије из Менхенгладбаха угрожено је због покушаја немачког клуба да доведе младог играча "црвених" Ријана Брустера, а Енглези су због тога отказали планирану пријатељску утакмицу током лета, преносе немачки медији.

Како се наводи, Менхенгладбах је преговарао са 18-годишњим енглеским нападачем, који је скренуо пажњу са осам голова на Светском првенству У17 и освајањем титуле, пре него што је постао пунолетан.

Трансфер правилник Фифа то изричито забрањује због чега је менаџер Ливерпула Јирген Клоп веома љут на земљаке.

Међутим, према информацијама немачких медија то неће утицати на жељу менаџера Менхенгладбаха Макса Еберла, који ће и даље покушавати да доведе Брустера, који је у Ливерпул пак стигао из омладинске школе Челсија.

Добри односи два клуба датирају из седамдесетих година прошлог века, када су се неколико пута састајали у оквиру европских купова.

Сада су на великом искушењу...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво