Фудбалери Звезде на Златибору и у Аустрији на припремама

Фудбалери Црвене звезде, након освојене титуле првака Србије, на припреме за сезону 2018/2019. кренуће 10. јуна. На Златибор путију 14. јуна, а у Аустрији су од 23. јуна. Старт сезоне је у првом колу квалификација за Лигу шампиона 10. или 11. јула.

Тренер Владан Милојевић прозивку је заказао у Београду 10. јуна, када ће екипа имати први тренинг, а потом у наредна три дана обавити лекарске прегледе и тестирања.

Прву фазу припрема црвено-бели ће провести на Златибору од 14. до 21. јуна, где је тренутно план да се само тренира без пријатељских утакмица, пре него што 23. јуна оду у Аустрију.

Место Виндишгарстен, између Салцбурга и Граца, биће Звездина база две недеље и планирано је неколико провера пред почетак квалификација за Лигу шампиона.

Шампион Србије у првом колу квалификација за елитно такмичење први меч игра 10. или 11. јула, а ривала ће сазнати на жребу 19. јуна.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво