Mаестро се званично опростио од фудбала

Један од најбољих везиста у последње две деценије Андреа Пирло званично се опростио од фудбала ревијалном утакмицом бројних италијанских звезда на миланском Сан Сиру.

Бивши фудбалер Интера, Милана, Јувентуса и Њурока окупио је бивше клупске и репрезентативне саиграче у Милану у дуелу "Белих и плавих звезда" завршеним симболичним ремијем 7:7.

Меч је обележио и емотиван тренутак када је 40-годишњи Пирло десет минута пре краја изашао са терена, а заменио га син Николо, који игра у омладинској школи Јувентуса.

На Сан Сиру играли су играчи попут Паола Малдинија, Алесандра Несте, Хавијера Занетија, Руија Косте, Алесандра Дел Пјера, Филипа Инзагија, Роналда де Лиме, Франческа Тотија, Кристијана Вијерија (Беле звезде), као и Кафуа, Марка Матерација, Масима Амброзинија, Кларенса Седорфа, Роналдиња, Андреја Шевченка, Карлоса Тевеза, Луке Тонија (Плаве звезде)...

На опроштају Пирла, човека са пехаром Светског првенства, две Лиге шампиона и шест Серија А, асови попут Инзагија (три гола), Шевченка (два), Вијерија (један), Дел Пјера (један), Кафуа и других показали су да би и у позним годинама могли пуно да дају на терену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво