И противници желе Герера у Русији

Капитени ривала Перуа на Светском првенству, Француз Уго Љорис, Данац Симон Кјер и Миле Јединак из Аустралије, послали су молбу Међународној фудбалској федерацији да укине суспензију и дозволи Паулу Гереру да наступи на Мундијалу у Русији.

Гереро је пао на кокаин на допинг-тесту прошлог октобра и добио забрану од 14 месеци ван фудбала, али су противници Перуа у групној фази на СП затражили "привремени прекид казне", само док траје турнир.

У писму које је објавио Синдикат фудбалера - ФИФПро, тражи се саосећање за Герера како би са капитенском траком предовио екипу у Русији, првом наступу Перуа на Мундијалу после 36 година.

Искусни 34-годишњи нападач Фламенга првобитно је кажњен са годину дана суспензије, ФИФА је преполовила забрану, али је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) повећао на 14 месеци.

Гереро је био најбољи перуански фудбалер у јужноамеричким квалификацијама са пет голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво