Фешта "Делија" и фудбалера Звезде на Калемегдану до касно у ноћ

Фудбалери Црвене звезде, нови шампиони Србије, заједно са више хиљада навијача, на Калемегдану су ноћас прославили освајање шампионске титуле. Том приликом употребљена је велика количина пиротехничких средстава.

Велико славље није покварило ни то што се отворени аутобус запалио на Аутокоманди приликом поворке, па су играчи са присталицама ипак иза поноћи симболично отишли до Београдског победника.

Током шетње централним градским улицама није било занчајних проблема, а велики број туриста који је у српској престоници овог викенда овај "кортео" Делија испратио је са одушевљењем, махом снимајући све то мобилним телефоном. 

На чувеној београдској тврђави употребљена је велика количина пиротехничких средстава, а песма навијача одзвањала је Београдом до 3 сата иза поноћи.

Фудбалери Црвене звезде победили су Вождовац 5:1 и по 28. пут освојили титулу шампиона државе.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи