Ајтрахт освојио Куп Немачке

Фудбалери Ајтрахта савладали су Бајерн са 3:1 у финалу Купа Немачке одиграном на Олимпијском стадиону у Берлину, и тако спречили Баварце да се оките дуплом круном.

Ајтрахт је тако успео да се домогне Лиге Европе иако је у првенству заузео осмо место. Баварци су освојили првенство, али су пропустили прилику да освоје дуплу круну.

Ајтрехт је повео у 11. минуту голом Ребића, Родригез је изгубио лопту на средини терена, она је стигла до Ребића, а овај је успео да матира голмана.

Бајерн је изједначио у 53. минуту. Након акције Бајерна уследила је повратна лопта ка Левандовском који погађа мрежу Ајтрахра.

Иако је Бајерн нападао Ребић је, после брзе контре, својим другим голом поново довео Ајтрахт у предност у 82. минуту.

Тачку на победу Ајтрахта ставио је Мијат Гаћиновић и шестом минуту надокнаде. На одбијену лопту после корнера налетео је Гаћиновић и сместио је у мрежу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи