Буфон воли Енглеску и обожава навијаче Вест Хема

Агент одлазећег голмана Јувентуса Ђанлуиђија Буфона Силвано Мартина изјавио је да његов клијент има неколико понуда из енглеске Премијер лиге и истакао детаљ о љубави искусног чувара мреже према навијачима Вест Хема, преноси Сан.

Буфон (40) је најавио да ће после 17 година да напусти Јувентус, али не и да заврши каријеру, што је многим клубовима био јасан знак да крену у потеру за његовим ангажовањем, пре свих они из Енглеске.

"У Енглеској је одувек искрено обожавао навијаче Вест Хема, што је навео у књизи. Рекао ми је да не говорим у јавности о именима клубова у којима би могао да заврши каријеру, али оно што могу да откријем је да воли Премијер лигу", рекао је Мартина у ексклузивном интервјуу за британски Сан.

Ипак, овај лист такође наводи да су у игри за његов потпис и Ливерпул и Манчестер Сити, као и шампион Француске Пари Сен Жермен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи